Working at CIBT

Career Search

With over 1500 employees across 25 countries, we are driving growth and innovation in the global mobility solutions industry. As our business grows, so do the opportunities to launch and build your career.

See All Job Listings

Credit Controller NL & BE

Overview

Wat houdt deze functie in?
Ben jij die fulltime financiële medewerker die graag aan de slag gaat met debiteurenbeheer? Dan zijn wij op zoek naar jou. Als credit controller NL/BE ben je binnen de afdeling Credit Control verantwoordelijk voor de openstaande posten in de landen Nederland en België. De afdeling Credit Control is een onderdeel van de financiële afdeling binnen CIBT NL en verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer (AR) van acht landen. Wij maken gebruik van een debiteurenbeheer programma om de openstaande posten te monitoren en acties op te volgen om facturen betaald te krijgen. Jouw hoofdtaak is het telefonisch en per mail contact onderhouden met financiële afdelingen van bedrijven en particulieren. Andere taken zijn het verzorgen van verzamelfacturen, onderhouden van accounts gegevens, samenwerking met klachtenafhandeling en het helpen met bankboekingen.

De ideale kandidaat is flexibel, communicatief vaardig en klantgericht ingesteld. De kandidaat heeft ervaring met financiële systemen zoals Exact, Excel en het debiteuren systeem OnGuard. Cijfermatig inzicht, omgaan met veranderingen en accuraat werken zijn belangrijke factoren in deze functie.This position has been closed.

You are on our Corporate Website

Select a country below to view our visa and immigration solutions